Profhilo 3 u 1
Hijaluronski dermalni filer, mezoterapija i skin booster

U ponudi Dental Istria ordinacije nudimo tretman Profhilo – inovativnu 3 u 1 ponudu koja u jednom proizvodu nudi:
– hijaluronski dermalni filer
– skin booster
– mezoterapiju
Sve više žena u današnje vrijeme nastoji u svakodnevnoj njezi kože brinuti o tome da ona izgleda lijepo i prirodno bez šminke, a o porastu trenda ‘prirodnog face looka’ dodatno svjedoči i to da su dermatološki tretmani sve popularniji. U prošlosti su se oni najčešće koristili za uklanjanje ožiljaka i bora ili ujednačavanje tena, no danas su najpopularniji oni za održavanje mladenačke kože i svježine lica. Nedostatak hidratacije i kolagena u koži rezultira sve manjom elastičnosti i takozvanim ispijenim izgledom lica. Suha koža bez sjaja i punoće brže stari i s vremenom postaje sve lošijeg izgleda.

profhilo31

Profhilo 3 u 1 – inovativni proizvod

Dugi niz godina se za vraćanje hidratacije kože koriste razni proizvodi na bazi hijaluronske kiseline, koji smanjuju bore i vraćaju volumen koži lica. Osim toga, poboljšavaju strukturu i dubinski hidratiziraju kožu.
Danas, inovativni proizvod Profhilo 3 u 1 predstavlja najbolje rješenje za poboljšanje kvalitete tkiva i remodeliranje kože. Ovaj novitet u svijetu medicine naziva se biorevitalizator i biostimulator, jer potiče organizam na vlastitu proizvodnju kolagena i elastina. Sve to utječe na lijepu kožu lica i mladenački izgled.

 

Brzi i postojani rezultati!

Uz ovaj proizvod koji je prilagođen svim dobnim skupina, vidjeti ćete rezultate već nakon 1-2 tjedna, a mjesec dana nakon druge aplikacije sitne bore će biti potpuno učvršćene, koža će imati blistavost i punoću, a uz redovno korištenje tretmana postpuno ćete izbrisati umor sa lica.

Pružite svojem licu tretman koji zaslužuje!

Ugovorite vaš termin za Profhilo 3 u 1 preko neke od dolje navedenih opcija:

Email: office@dental-istria.com

Tel: +385 52 647 356

Mob/WhatsApp: +385 99 839 2510