Ortodoncija

INVIZALINE-R je aparat za zube koji se u posljednjih nekoliko godina koristi kao zamjena za tradicionalne fiksne aparate.
Sa INVIZALINE-R možete dobiti osmijeh koji ste oduvijek sanjali.  Ovaj aparat nevidljivo ispravlja Vaše zube i ne utječe na Vaš svakodnevni izgled i navike.
Namijenjen je prvenstveno za odrasle pacijente s manjim nepravilnostima u položaju zuba. Izrada aparata počinje sa prvim posjetom i uzimanjem situacionih otisaka te slikanjem zubne panorame i specijalnim fotografiranjem. Za svakog pacijenta individualno planira analiza i vizualizacija tjeka ispravljanja. Ovaj prvi korak je besplatan i nije ovisan o Vašoj odluci dali ćete uzeti ovu metodu.
INVIZALINE-R je jedna od najuspiješnijih naprava moderne stomatologije. Ovaj sistem je apsolutni hit svugdije u svijetu. Napravljen je u vidu nekoliko neprimjetnih udlaga koje nosite u ustima kad i koliko možete, a tek nakon prvih rezultata uprotrijebljavate slijedeću udlagu u nizu do šest… sve do krajnjeg rezultata koji će Vas usrećiti do kraja života. Potreban je samo jedan posijet stomatologu, a INVIZALINE-R će uz Vašu suradnju odraditi terapiju do samog kraja – do Vašeg savršenog osmijeha.

Kontaktirajte nas za više informacija!

Email: office@dental-istria.com

Tel: +385 52 647 356

Mob/WhatsApp: +385 99 839 2510