Orthophos SL 3D

Revolucionarna tehnologija, patentirano rješenje za pozicioniranje čeljusti i najkvalitetnije 2D/3D hibridno snimanje. Sve to zajedno služi za stvaranje jedinstvenog rješenja slikanja čeljusti.

Prednosti Orthophosa SL 3D

Unikatan DCS (Direct Conversion Sensor) senzor za fotografije najbolje kvalitete. Tehnologija preskače svjetlosnu konverziju, te slike sadržavaju više informacija. Zbog toga su snimke Orthophosa SL 3D besprijekorno oštre. 

Sharp layer (SL) tehnologija zaslužna je za savršen fokus svakog zuba. Automatski se prilagođava panoramska krivulja ovisno o anatomiji čeljusti pacijenta. Zbog toga je svaki zub u sloju s najboljim fokusom.

Uređaj zbog selektabilnog polja 3D snimke omogućuje 5×5, 8×8 ili 11x10cm volumen. 

Rad s uređajem je veoma jednostavno zbog EasyPad sučelja. Pozicioniranje pacijenta zahvaljujući fiksaciji glave u 3 točke, okluzalnom zagriznom bloku i svjetlosnim indikatorima volumena veoma je brzo i točno.

Ambijentalno svjetlo Orthophos uređaja dostupno je u 30 ugodnih boja.

Ovisno o zahtjevima i potrebi, uređaj stvara kvalitetne 2D ili 3D slike čeljusti.

3D primjeri slika

2D primjeri slika

Autofokus - Najkvalitetnije fotografije potpuno automatski!

Da se postigne što veći level oštrine, kvalitetan fokus je neophodan. Orthophos kreira nekoliko tisuća individualnih fotografija u jednom revolucionarnom i automatskom području u kojem je čeljust prethodno automatski pozicionirana. Sve te fotografije su prikazane u jednoj glavnoj fotografiji – bez potrebe da se rade bilo kakvi manualni koraci.

Kontaktirajte nas oko dogovora:

Email: office@dental-istria.com

Tel: +385 52 647 356

Mob/WhatsApp: +385 99 839 2510