O nama

Moderna smo stomatološka ordinacija koja se bavi gotovo svim vrstama zahvata uz najnaprednije provjerene materijale današnje europske dentalne medicine. Radimo i dostupni smo svim svojim starim i novim pacijentima svakodnevno tijekom cijele godine. Ordiniramo u novoopremljenoj ordinaciji, koja se nalazi u užem centru Poreča, unutar novoizgrađene zgrade.

Vlasnik ordinacije “Dental Istria” je Vladimir dr. Kljajo, doktor dentalne medicine, član Hrvatske komore dentalne medicine, član Implantološkog društva Hrvatske te na brojnim inozemnim protetskim i kirurškim tečajevima višestruko usavršavani praktičar ne samo implantologije, već i drugih raznih područja stomatologije.
Posjeduje 15-godišnje iskustvo u privatnoj praksi od kojega min. 10-godišnje iskustvo u protetsko-implantološkoj i estetskoj grani stomatologije. Dugogodišnji je privatnik sa preko 10,000 tretiranih pacijenata u svojoj dosadašnjoj praksi te je do sada radio u dvije privatne poliklinike u Istri (Poreč i Pula). Surađuje i sa više vrhunskih zubotehničih laboratorija u Istri i Zagrebu koji posjeduju europski ISO-certifikat kvalitete izrade protetskih nadomjestaka.