Najtraženiji sistem za profesionalno izbjeljivanje zubi!

Sve veća potražnja za izbjeljivanjem zubiju u svijetu od svih estetsko-kozmetičkih stomatoloških zahvata dovela je do kreiranja sve boljih načina za izbjeljivanje zubi. Istraživanje koje je provodio Philips potvrdilo je ove navode i od 3000 ispitanika, čak 86% ih je izjavilo da bi htjelo imati svjetlije zube. Više od 5 milijuna izvedenih tretmana s Philips Zoom sistemom potvrđuje njegovu funkcionalnost, te je Philips Zoom trenutno najprepoznatljiviji sistem profesionalnog izbjeljivanja zubi. Izbjeljivanje zubi s ovim uređajem omogućiti će bolje i brže rezultate, a ovaj tretman može biti i idealan način da poboljšate najbolji nakit koji nosite na tijelu, vaše zube.

Zubi do 8 nijansi svjetliji!

 

Za razliku od drugih tradicionalnih sistema, Philips Zoom pruža najkvalitetnije rezultate. Kod više od 50% pacijenata postiže nijansu A1 ili svjetlije zube, a uz to pruža i najdugotrajnije rezultate izbjeljivanja!

Rezultati bez iritacija!

 Za razliku od nekih drugih tretmana izbjeljivanja zubi, korisnici Philips Zoom-a se ne žale na osjetljivost zubi. Philips Zoom donosi nevjerojatne rezultate bez iritacija, a stomatolog že vam osigurati maksimalnu udobnost i rezultate bez boli. Nakon završetka tretmana, jedinstveni gel za naknadni tretman omogućiti će vašim zubima zaštitu!

Vratite vašim zubima sjaj i bjelinu kakvu zaslužuju!

Ugovorite vaš termin za izbjeljivanje zubi preko neke od dolje navedenih opcija:

Email: office@dental-istria.com

Tel: +385 52 647 356

Mob/WhatsApp: +385 99 839 2510